Меню на страниците
Facebook
Меню на категориите

Често задавани въпроси…

.
Как да се възползвам от услугите, които предлагате?
 

Начините да се възползвате от услугите, които предлагам са следните:

1. Като използвате формата за контакт, Вие можете да се свържете с мен на посочения телефон. Ще уговорим час за консултация (на адресът, посочен в страницата за контакт) , където ще поставите Вашите цели и изисквания.

2. За всички, които нямат възможността да ме посетят лично за консултация, предлагам он-лайн обслужване. Изпратете запитване по и-мейл и в отговор ще получите много подробна анкетна карта. Попълнете я и изпратете обратно, като останете на разположение и за допълнителни въпроси. В анкетната карта също посочвате предпочитан начин за получаване и заплащане на услугата. 

 

Как изготвяте индивидуална програма и режим без лична среща с клиента? 

Анкетна карта, която ще получите е изключително подробна – все едно сте на консултация при мен. Към нея прикрепяте актуална снимка в цял ръст, за да мога да преценя Вашата структура и стойка на тялото. Ако преценя, че информацията е недостатъчна ще задам и допълнителни въпроси. Тези данни плюс дългогодишния ми опит с много и различни казуси гарантират, че ще получите напълно професионална и индивидуална програма и/ или режим. 

 

Получих програма/ режима, но някои неща не са ми ясни! 

Всяка услуга включва в цената си 6 или 12 седмичен пълен съпорт за задаване на въпроси, следене на резултати и корекции.

 

Каква е цената на консултацията?

Консултация, която е свързана с изготвянето на програма или режим е абсолютно безплатна при продължителност до 30 минути. Цената на консултация, при която няма да се възползвате от услугите е 25 лв./ 30 мин. (или над 30 мин.)

 

Колко време след поръчката ще получа желаната програма? 

Времето за изготвяне на индивидуална програма или хранителен режим е до 10 дни. 

 

Ако имате допълнителни въпроси, свързани с предлаганите от мен фитнес услуги, не се колебайте да ги зададете, като използвате формата за контакт