Как мога да ползвам услугите?

Начините да се възползвате от услугите, които предлагам са следните:

1. Чрез лична среща. Като използвате формата за контакт, Вие можете да се свържете с мен на посочения телефон. Ще уговорим ден и час за индивидуална консултация (на адреса, посочен в страницата за контакт).

2. Онлайн. Отново чрез формата за контакт изпратете запитване по имейл. В отговор ще получите подробен въпросник. Попълнете го и изпратете обратно, като останете на разположение и за допълнителни въпроси.

Как изготвяте индивидуална програма и режим без лична среща с клиента?

Въпросникът е изключително подробен – все едно сте на консултация при мен. Към него прикрепяте и актуални снимки в цял ръст, за да мога да видя Вашата структура и стойка на тялото. Ако преценя, че информацията е недостатъчна ще задам и допълнителни въпроси. Тези данни плюс дългогодишния ми опит с много и различни казуси гарантират, че ще получите напълно професионална и индивидуална програма и/ или режим.

Какво е „съпорт“?

„Добрата форма е във Вашите ръце“ – това е Нашето мото. Но Вие няма да сте сами по пътя си към Вашата по-добра версия. Аз ще бъда до Вас, за да Ви мотивирам да продължавате и коригирам грешките Ви. Затова всяка индивидуална услуга включва 6 или 12-седмичен съпорт и не предлагам услуги без такъв.

  • Съпорта включва проследяване на Вашия прогрес веднъж седмично чрез антропометрия (тегло и обиколки), по желание снимки или други измервания (напр. чрез калипер). Аз анализирам Вашите данни и променям плана, ако е необходимо.
  • Съпорт означава обратна връзка по имейл за въпроси, уточнения и напътствия.
  • Съпорта включва също да променим плана, ако други обстоятелства го наложат – промяна в начина на живот, тренировки, не се справяте или чувствате комфортно с определени неща и т.н.
  • Съпорт не на последно място означава приятелска и морална подкрепа, когато имате нужда от нея.

Колко време след поръчката ще получа желаната програма? 

Срокът за изготвяне на индивидуална програма и/ или хранителен режим е до 10 дни.

Ако имате допълнителни въпроси, свързани с предлаганите от мен услуги, не се колебайте да ги зададете, като използвате формата за контакт.