You are currently viewing Ивайло: „When you focus on you, YOU grow…“

Ивайло: „When you focus on you, YOU grow…“

Здравейте,

Казвам се Ивайло и съм на 31 години. Работя офис работа от 7 години. Пиша тези редове, за да споделя опита ми за съвместната ни работа с Любо.

Винаги съм обичал да хапвам повече, но това не беше особен проблем, предполагам защото малко или много спортувах, или поне се раздвижвах – футбол, ски, разходки…

2017-та и 2018-та бяха годините, в които начинът ми на живот стана много еднообразен и застоял. Спрях всякакъв вид спорт, започнах да злоупотребявам с храната и негативният ефект не закъсня. През 2018-та стигнах дъното и бях качил над 20% от нормалните си килограми, или по-скоро от килограмите, които поддържах. Подмених гардероба си, просто защото нямах дрехи, които да ми стават. Реших, че трябва да направя нещо, но не знаех точно какво. За много голям мой късмет един колега ми препоръча услугите на Любо. Помислих малко дали имам нужда от треньор и прецених, че ще е много по-удачно да ползвам опита и знанията на човек, който е бил професионален спортист и години се занимава с трениране на спортисти и любители.

Ivailo-collage-1

Края на декември 2018-та се обадих на Любо и се видяхме в кабинета му, като идеята ми беше да започнем работа от януари 2019та. Той ме разпита подробно за начина ми на живот, какви храни ям (вегетарианец съм и не ям месо и риба), кога предпочитам да се храня, какви са ми целите, какво искам да постигна и т.н. Тогава нямах висока цел и очаквах просто да започна да спортувам няколко пъти седмично, да започна да се храня по-здравословно и съответно да сваля килограми. Любо ми изпрати хранителната и тренировъчната програми след няколко дни.

Започнах да следвам програмите от 7 януари 2019. В началото ми беше трудно да си организирам времето за пазаруване и готвене – готвя храната и я слагам в кутии за следващите дни. Тук препоръките за рецепти и готвене на Любо бяха много полезни. Тренировките в началото бяха много трудни – не бях спортувал от две години и липсата на елементарна физическа подготовка си каза думата. Резултатите се видяха още в първите седмици, започнах да свалям с бързи темпове и всяка следваща тренировка беше по-добра от предишната.

Това, което ме учуди много е, че не гладувах, а точно обратното. Първите 6 седмици ми беше трудно да си изяждам храната, но съвета на Любо беше да хапвам, при положение, че свалям по килограм на седмица. След 10 седмици на режим ми се наложи да купувам нови дрехи.

Ivailo-results

Имах доста трудни моменти, но с помощта на Любо успях да ги преодолея – болки в левия лакът и болки в дясното коляно. Оказа се, че тялото се опитва да са противопостави на промените, но с постоянство, правилни упражнения и адекватно хапване тялото свиква и се адаптира.

Добрите резултати, измерими с метър, кантар и огледало са много силен мотиватор. Следвах стриктно режима и съветите на Любо и избягвах каквито и да е отклонения. Свалях килограми до 28та седмица. Вече 10 седмици не свалям килограми и не правя кардио, но свалям сантиметри от талията. В момента съм с изцяло нови дрехи ():

Ivailo-collage2

Споделям мотото на Любо „Добрата форма е във Вашите ръце“ – това си е точно така.

38 седмици в цифри:
• 3 срещи на живо с Любо
• 125 имейла кореспонденция
• 138 тренировки
• 28% загуба на тегло за 28 седмици (1.17 кг на седмица)
• Яйца – 930 бр
• Кисело мляко – 98кг
• Котидж/извара – 116кг
• Скир – 25кг
• Зеленчуци – 190кг
• Картофи – 42кг
• Ориз – 12кг
• Ядки – 13.3кг
• Плод – 46 кг
• Вода – 900л

Ivailo-3Тук искам да изкажа огромни благодарности към Любо. Този човек ми показа, че със знание, желание и постоянство човек може да постигне страхотни резултати. Сигурен съм, че с треньор и ментор като него мога да завърша физическата си трансформация успешно. В момента се чувствам много по-добре отпреди, тонизиран, силен и уверен в себе си. Силно препоръчвам услугите на Любо – ако той не може да ви помогне да постигнете целите си, то никой не може.

„When you focus on you, YOU grow. When you focus on sh.t, sh.t grows.“

Поздрави,
Ивайло

Вашият коментар