You are currently viewing Емили: „Всяка една възраст е идеална да започнем нещо с цел подобряване на здравето“

Емили: „Всяка една възраст е идеална да започнем нещо с цел подобряване на здравето“

Здравейте, казвам се Емили, на 43 години. Знам че не е идеалната възраст да се започне активно да се спортува с цел постигане на олимпийски резултати… Но всяка една възраст е идеална да започнем нещо с цел подобряване на здравето, тонуса и увеличаване на енергията. А покрай всичко това, поглеждайки се в огледалото да видиш и едно много по-добре изглеждащо тяло.

През последните 10 години съм работила с Любо „on and off“ с доста задоволителни резултати всеки път. Проблемът обаче винаги беше в мен, все започвах тренировъчния план и все нещо ставаше та зарязвах всичко. Явно още не бях “дорасла”за това, което съм сега, не бях осъзнала ползите – физически, психически и емоционални от редовните тренировки и изхвърлянето на джънк храните от менюто ми.

Тренирала съм активно в тийнейджърските си години волейбол, що годе на професионално ниво, около 10 години, така че дисциплината я имах, не беше там проблема. Затова сега когато започнах да работя с Любо отново през март 2022 нещата бяха съвсем различни в подхода и отношението ми към тренировъчния план . По принцип целият си съзнателен живот съм била с нормално тегло, но след като спрях да се занимавам с волейбола бях по-скоро skinny-fat. А след раждането на двете ми деца започнах бавно и неусетно да качвам килограми. Никога през живота си не съм се мерила редовно на кантар. Пробуждането дойде след като осъзнах че съм непрекъснато изморена, в свободното ми време не ми се правеше нищо, нямах никаква енергия за нищо, дори и за неща които ми доставяха удоволствие.

Първата програма която помолих Любо да изготви през март 2022, беше за намаляване на мазнините и стягане на тялото. Работих доста усърдно, бях мотивирана, не пропусках тренировка а хранителният режим го следях поне на 80%. Постигнах доста добри резултати, свалих 13кг и 11см от талията.

Започнах да се чувствам много по-добре, непрекъснатата умората която ме убиваше ежедневно изчезна и имах все повече енергия през деня. Не съм спирала да тренирам и да ям по-качествена храна от както започнах сериозно да се занимавам със себе си миналата година, все още следвам хранителния режим на около 80% и много, ама много рядко изпускам тренировка.

Сега с Любо работим за покачване на маса. Аз съм изключителни доволна от работата си с него, винаги е на разположение когато имам въпроси, програмите са много добре изготвени и пояснени. Истински професионалист – знае какво прави и ако вие имате постоянството, дисциплината, мотивацията и истинско желание да промените начина си на живот или да усъвършенствате това което сте постигнали досега – Любо е вашият човек!

Вашият коментар